Bijwerkingen van Depomedrol

Depomedrol is een recept injectie met corticosteroïden gebruikt om de ontsteking te verminderen als gevolg van letsel, een operatie of artritis. Ondanks de doeltreffendheid ervan, Depomedrol vormt een risico op bijwerkingen bij sommige patiënten.

Soorten Bijwerkingen


Vaak voorkomende bijwerkingen van Depomedrol omvatten verhoogde eetlust, indigestie en gewichtstoename.

Time Frame


De meest voorkomende bijwerkingen van Depomedrol ontwikkelen zich gewoonlijk na de eerste injectie en geleidelijk afnemen naarmate uw lichaam gewend aan de drug.

Benzyl Alcohol


Depomedrol injecties bevatten de hulpstof benzylalcohol, dat toxisch is zenuwweefsel en heeft het potentieel gevaarlijke dalingen van de bloeddruk en een potentieel fatale zuurgraad het bloed.

Risico's


Depmedrol vormt een aantal ernstige cardiovasculaire risico's, met inbegrip van een hartstilstand, vergroting van het hart, aritmie, congestief hartfalen, bloedstolsels en beroerte. Bij toediening aan patiënten die recent een hartaanval heeft gehad, kan Depomedrol veroorzaken het hart doen scheuren.

Overwegingen


Omdat het Benzoyl alcohol bevat, voorkomen dat Depomedrol tijdens zwangerschap of borstvoeding. Als je een geschiedenis van aids, herpes, tuberculose, diabetes, diverticulitus, glaucoom, hart-en vaatziekten, nierziekten of stenen, lever of schildklier ziekte, lupus, osteoporose of psychose, uw arts zal waarschijnlijk niet Depomedrol voorschrijven vanwege de bijwerkingen .


Articles Liés