Bijwerkingen van Stoppen Cymbalta Abrupt

Cymbalta, ook wel bekend als duloxetine, is een selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's), voornamelijk gebruikt voor de behandeling van depressie. Plotseling stoppen van Cymbalta heeft gevaarlijke bijwerkingen, invloed zowel het lichaam als de geest. Het stoppen van Cymbalta in "cold turkey" mode zal leiden tot een verstoring, zelfs pijnlijk terugtrekking. Hoe langzamer de wachttijd, hoe langer de hersenen en het lichaam aan te passen aan de chemische veranderingen in de hersenen.

Fysieke effecten


De fysieke gevolgen van terugtrekking uit Cymbalta kan motorische vaardigheden te vertragen, waardoor de dagelijkse taken, prestaties op het werk en fysieke fitheid moeilijk voor iemand die door een terugtrekking schema. Andere lichamelijke ontwenningsverschijnselen omvatten migraine, misselijkheid en problemen met coördinatie en spraak. Intrekking kan ook leiden tot iemand om te veel of helemaal niet slapen, waardoor hij onvoorbereid en moe de volgende dag, of niet in staat om goed te functioneren door gebrek aan slaap. Tijdens beëindiging moet het lichaam en geest gewend aan de afwezigheid van Cymbalta geworden. Zonder de drug, het lichaam gaat door een herroepingsproces samen met de hersenen.

Psychologische effecten


De psychologische effecten van Cymbalta terugtrekking kan extreem zijn. Zodra het stoppen van het geneesmiddel, in het bijzonder abrupt, kan een spiraal in een diepere depressie dan ze ooit heeft meegemaakt. Angst-en paniekaanvallen kunnen optreden zonder de medicijnen. Men kan ervaren bewolkt cognitie en moeite met concentreren, of kan niet in staat om mentaal functioneren zonder de drug als gevolg van een sterk gevoel van verwarring en moeite heeft zijn reguliere taken voelen. Denkpatronen kunnen veranderen, steeds obsessief, repetitieve of storend.

Cymbalta terugtrekking


Terugtrekking bijwerkingen van Cymbalta omvatten agressie, angst, problemen met het evenwicht, wazig zien, zappen gevoel in het hoofd, constipatie, huilbuien, depersonalisatie, diarree, duizeligheid, vermoeidheid, winderigheid, griepachtige symptomen, vijandigheid, stemmingswisselingen, indigestie, migraine , lethargie of sufheid, paranoia, slaapstoornissen, krampen, suizende oren, verergerde depressie, ernstige rusteloosheid, misselijkheid, hoofdpijn, onaangename gewaarwordingen zoals tintelingen of een branderig gevoel, braken, prikkelbaarheid of nachtmerries.

Het vermijden van terugtrekking


Terugtrekking uit Cymbalta kan worden vermeden door het langzaam afbouwen van de pil in de loop van weken of maanden. De gebruiker zal zijn gebruikelijke dosering te beginnen en dan kan het verlagen van week tot week, totdat hij volledig is gespeend van de geneeskunde. Tapse kan plaatsvinden in de loop van dagen, maar intrekking waarschijnlijker bij deze methode omdat het lichaam niet genoeg tijd aan te passen aan het taps toelopende proces nog steeds leiden gevaarlijke neveneffecten als gevolg.

Conclusie


De beste tapering-methode is degene die u en uw arts het eens over. Terugtrekken uit een geneesmiddel zonder de hulp van een arts of therapeut is gevaarlijk en kan leiden tot ernstige bijwerkingen en gevolgen. Het kan enige tijd duren voor de bijwerkingen te beginnen te vervagen. In sommige gevallen duurt weken; in anderen is het een maand of langer kan duren. Dit hangt af van hoeveel u Cymbalta nemen en hoe gevoelig je lichaam is voor de effecten ervan. Als u denkt over stoppen met Cymbalta, moet u uw arts te praten en uit te leggen uw beslissing.


Articles Liés