Hur man behandlar Andningsproblem Naturläkemedel

Astma, väsande andning, svårighet att fånga andan alla dessa är symptom på andningsproblem. Naturläkemedel kan minska eller eliminera andningsproblem genom att behandla orsaken till problemet, snarare än att maskera det med mediciner.

Instruktioner


•  Bättre inomhusklimat som naturläkemedel

Ett inte så välkänt faktum är att syntetiska dofter och rengöringsmedel bidrar till dålig luftkvalitet inomhus. Det finns andra saker som kan bidra till dålig inomhusluft såsom färger och kemikalier, men dessa saker används inte så ofta.

Den som lider av återkommande andningsproblem bör vara mycket försiktig med de rengöringsmedel som de använder. Kommersiella rengöringsmedel, särskilt de som anger att de ska användas i ett väl ventilerat utrymme påverka din andning avsevärt. Dessutom, de är onödiga. Du kan rengöra dig hem lika effektivt, utan att bidra till luftföroreningar inomhus med naturliga rengöringsmedel såsom vinäger, bakpulver och citronsaft. Som en extra morot, de är billigare också.

Syntetiska doftämnen finns i parfymer, tvål, schampo, tvättmedel och luftrenare. Parfymer och luftrenare bör inte användas runt spädbarn, små barn eller personer med andningsproblem. Att välja oparfymerade tvålar, rengöringsmedel och schampo kommer också att hjälpa dig andas lättare.

•  Vätskor som naturläkemedel

Öka mängden vatten du dricker. Hot örtteer kan vara till stor hjälp för att minska symptomen av kroniska andningsproblem också.

•  Örter som Naturläkemedel

Pröva följande örter för behandling av andningssvårigheter:

Echinacea - Boosting immunitet
Goldenseal - Att minska slem
Lobelia - Slemhinnor slemlösande


Articles Liés